Am lansat noua colecție Inedit Design

Joi, 21 octombrie 2021, zeci de arhitecți, designeri și alți oameni din lumea designului interior au sărbătorit alături de noi lansarea celei mai recente colecții Inedit Design. Pentru o seară, ne-am adunat colaboratorii la o sărbătoare, am putut admira noile piese ale colecției Inedit Design și am făcut un schimb amical de experiență și de impresii, am socializat, planificând, în același timp, viitoarele colaborări.

Din 2007, datorită portofoliului nostru prin care am demonstrat că pasiunea și priceperea aduc rezultate, am devenit un nume recunoscut prin produsele noastre – draperii, perdele și alte accesorii. Săptămâna trecută am lansat o nouă colecție care poate fi admirată de cei care caută să dea mai multă valoare spațiului în care trăiesc în showroom-ul nostru de pe strada Canta, nr. 60. Colecția cuprinde draperii, perdele, tapet, sisteme de prindere clasice sau automate și accesorii smart ce pot fi utilizate cu ajutorul smartphone-ului. 

Prin ceea ce facem, înfrumusețăm viața oamenilor cu care lucrăm. Proiectele noastre cuprind etape de consultanță, de ideație, de creație, de confecționare și montare, pe parcursul cărora cei 20 de angajați ai noștri parcurg drumul de la a înțelege nevoia de frumos din sufletul clienților noștri, transformând-o în realitate. Pentru că oamenii, cu visele lor și cu spiritul lor creativ sunt atât de importanți pentru noi, ne-am bucurat să îi avem pe unii dintre cei cu care lucrăm alături, în condiții de siguranță, pentru o seară în care să ne conectăm și să ne bucurăm unii de ceilalți. Noua noastră colecție confirmă, din nou, colaboratorilor, clienților și furnizorilori, faptul că au în noi un partener creativ de nădejde, gata să adauge un strop de frumusețe inedită proiectelor la care lucrează.

Vă așteptăm și pe voi în showroom-ul nostru din Iași pentru idei de design interior și pentru a descoperi noua colecție! 

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior