Casele Inedit Design (2)

Bucurii mari

Ferestre mari, perdele mari, planuri mari, bucurii și mai mari.

Ce ni s-a cerut: Se dă un perete cu 3 ferestre mari, înalte, dătătoare de lumină-n casă și de inedit, și se vrea o variantă cât mai creativă prin care să ascundem geamurile, dar și să le punem în evidență.

Ce am creat: Pentru că se dorea ceva ieșit din comun, am transformat clasica draperie într-o draperie pe sistem roman, cu rol decorativ, dar mai ales pentru a oferi umbră și intimitate camerei atunci când asta se dorește. Perdeaua vaporoasă îmbracă întregul perete și încălzește atmosfera camerei, aducându-i un strop de finețe și căldură.

Lumina care ne inspiră

Când ai parte de o încăpere luminoasă, pe care soarele o cuprinde generos, vrei să te bucuri de acest avantaj cât mai mult.


Ce ni s-a cerut: Urmând recomandările designerului care a gândit camera, am fost provocați să aducem și noi un strop de frumos, să acoperim inedit un geam prin care lumina intră din abundență, astfel încât să nu îi stea nimic în cale.

Ce am creat: Și pe noi lumina ne inspiră. Așa că, pentru a-i ajuta și pe cei care stau aici să fie inspirați în continuare, am optat, în loc de draperii, pentru două rânduri de perdele. O perdea mătăsoasă, ca un abur de lumină, iar cealaltă colorată și texturată, care dictează atmosfera din cameră. Pentru că tavanul era construit în așa fel încât să ne permită acest lucru, am lăsat ascunsă, prinderea perdelelor – realizată cu o șină de aluminiu din tavan, pentru un plus de mister.

Noapte foarte bună

Dormitorul, locul unde ne retragem seara, indiferent de ce provocări ne-a adus ziua încheiată, are mereu toată atenția noastră.

Ce ni s-a cerut: Să facem elementele aurii existente deja să se simtă ca acasă.

Ce am creat: În dormitor, ineditul ia cu totul altă formă, una odihnitoare. Am ales draperii în tonuri pastel, având atât nuanțe de ocru pe care le regăsim și în piesele de mobilier prezente deja, cât și nuanțe de gri-albăstrui, pentru contrast și dinamică. Agățate pe inele în partea de sus, pentru mai mult dramatism, le-am croit mai lungi, odihnindu-se leneș și invitându-i pe-ai casei să facă același lucru

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior