Casele Inedit Design (3)

Dincolo de simetrie

Ne plac lucrurile simetrice pentru că în haosul universului în care trăim, căutăm ordinea. Dar frumusețea nu se suprapune mereu cu simetria.

𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Să decorăm o încăpere cu deschidere spre terasă, astfel încât să încânte și ochiul, și simțul practic.

𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Uneori soluția cea mai evidentă nu e și cea mai bună. O draperie care să acopere și stânga și dreapta ar fi blocat ieșirea spre terasă, importantă din punct de vedere practic. Dar asortând draperia cu canapeaua din dreapta, putem obține un efect vizual simetric plăcut. Am ales să completăm stilul cald și primitor al camerei cu o draperie din catifea, de culori neutri cu pliuri în V. Iar pentru a „rupe” ritmul, pentru perdeaua simplă, lungă și elegantă, am ales modul normal de coasere a pliurilor.

Perdele si draperii Inedit Design Iasi

Răspunsuri potrivite

Perdelele și draperiile sunt adesea răspunsul la întrebările pe care ni le punem despre decorațiunile interioare din zona ferestrelor. Dar uneori, există alte răspunsuri mai potrivite.


𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Într-o cameră în care e nevoie și de intimitate și de un aer modern, a trebuit să găsim o soluție elegantă și utilă. 


𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Dată fiind dimensiunea încăperii, un set bogat clasic de perdele / draperii ar fi schimbat dinamica internă, așa că am mers pe o variantă modernă, practică care să puncteze și estetic. Am montat pe tâmplărie sisteme romane. Pentru că în cameră predominau culorile neutre, am păstrat linia, observând mai ales faptul că lumina de pe geam oferă o textură inedită. Corpurile de iluminat, îmbrăcate în lemn, oferă un aer natural proaspăt pe care am dorit să îl păstrăm, pentru că din natură ne inspirăm mereu – ea are, adesea, cele mai bune răspunsuri.

Sisteme Romane ferestre Inedit Design Iasi

În biroul de acasă te simți ca acasă

📁💻 Locul unde lucrezi trebuie să fie ordonat, aerisit și limpede, cum vrei să fie și mintea atunci când ai de rezolvat lucruri sau de dat gata task-urile de zi cu zi.


𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Să completăm încăperea cu aer elegant și îngrijit oferit de mobilierul de birou și lustre.


𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Fundamental vorbind, fiecare proiect pe care îl realizăm se rezumă la un joc de lumini și culori. Regulile „jocului” sunt date de personalitatea camerei și a celor care stau în ea, de mobilierul existent și de utilitatea finală. Fiind vorba despre un birou, am vrut să obținem în primul rând confortul dat de armonia dintre elemente. Draperia pe care am ales-o, cu accente metalice și pliuri cusute, se îmbină perfect cu restul peisajului. Și elegant, și discret. Perdeaua este simplă, pentru a nu distrage atenția în momentele de concentrare, iar galeria cu draperia pe inele capsă pe care se desfășoară toate este de un auriu antic, în perfect acord cu lustrele frumoase din birou.

Draperii perdele birou Inedit Design Iași

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior