Casele Inedit Design (4)

Acest articol face parte dintr-o serie în care prezentăm felul în care lucrăm pentru a face casele frumoase ale celor cu care lucrăm în locuri și mai frumoase și inedite. Puteți vedea mai multe dintre proiectele noastre dacă accesați prima, a doua sau a treia parte.

Câteodată facem locuințele în care intrăm să strălucească ✨

𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Să îmbrăcăm curajos și inedit fereastra unei încăperi care știe ce vrea.

𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Oriunde ajungem, primul lucru pe care îl facem este să ne uităm atent în jur, să surprindem spiritul pe care oamenii l-au dat locului. Am descoperit un spațiu curajos mobilat cu mult lemn și metal și cu un tapet ușor antichizat. Așa că am ales o draperie de asemenea ușor antichizată și teatrală pentru a completa echilibrul camerei. Draperia și perdeaua pe care le-am montat au accente metalice, pentru a se încadra în decor, dar și pentru a străluci în el. Am folosit ca sistem de prindere o galerie elegantă, pentru a ne încadra în aerul rafinat pe care îl respiră această casă.

Un loc pentru pofta de frumos

Ne place să lucrăm cu materiale îndrăznețe și să le împrietenim cu încăperi frumoase și primitoare.

𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Am lucrat la definirea unei bucătării generoase cu zonă de dining, după un concept de designer.

𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Echipa Inedit Design a ales pentru bucătărie un material ca o pictură. Astfel, în rama ferestrei, tabloul sistemului roman montat se încălzește prin alegerea culorilor materialului plisat. Zona de luat masa continuă această poveste, prin perdele neutre ca nuanță legate prin cordoane din același material primăvăratic. Partea inedită a lucrării este dată și de sistemele decorative de umbrire care au ca particularitate o extraordinară versatilitate în funcție de nevoile celor de-ai casei, oferind multiple variante de acoperire a geamului.

Fereastra bucătăriei
Zona de dining

O scară de la 1 la Inedit

Atunci când decorezi cu gust, inspirație și un strop de inedit, scara duce doar în sus.


𝐂𝐞 𝐧𝐢 𝐬-𝐚 𝐜𝐞𝐫𝐮𝐭: Vorbim mult despre camerele în care locuim, asta și pentru că acolo ne petrecem cel mai mult timp. Dar de această dată e vorba despre spațiul de legătură dintre etaje, nu doar ca element de tranzit, ci și ca punte care dictează atmosfera și pune în valoare casa în ansamblu.


𝐂𝐞 𝐚𝐦 𝐜𝐫𝐞𝐚𝐭: Casa scării este, prin definiție, un spațiu înalt. Așa că ne-am propus să scoatem în evidență tocmai frumusețea desfășurării pe verticală a locuinței. Am folosit o perdea simplă, dar bogată, cu o textură spumoasă prin care lumina pătrunde din plin și care oferă, în absența prea multor detalii decorative, un aer grandios spațiului. Pentru că scara se află într-o zonă circulară, am folosit o șină în semicerc pentru a o încadra natural în decor. Corpul de iluminat, și el circular, împreună cu perdeaua amplasată formează un tot unitar și echilibrat.

Indiferent cum a fost gândită casa dumneavoastră, putem găsi împreună ceva potrivit și inedit. Dați-ne un telefon la 0723005767 și faceți-vă o programare sau contactați-ne prin formularul de mai jos. Ne găsiți în showroom de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta în intervalul 9:00 – 14:00.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior