Casele Inedit Design (5)

Acest articol face parte dintr-o serie în care prezentăm felul în care lucrăm pentru a face casele frumoase ale celor cu care lucrăm în locuri și mai frumoase și inedite. Puteți vedea mai multe dintre proiectele noastre dacă accesați primaa douaa treia și a patra parte.

Schimbări mari în camerele celor 🧒🏻 mici

Cei mai mici din casă, uneori și cei mai pretențioși, dar, în același timp, cei mai drăguți. Camerele în care se joacă, dorm, învață, trebuie să fie organizate și decorate potrivit pentru aceste activități, dar și adaptate personalității lor. O cale de mijloc pe care ne place s-o găsim, s-o negociem și s-o creăm. 

perdele si sisteme romane pentru camera copiilor

Ce ni s-a cerut: să presărăm cu inedit o cameră de fetiță.  

Ce am creat: Am găsit un loc frumos și cald și am ales pentru el tonuri pastelate și materiale fine, îmbinate în sisteme romane cu motive florale, perfecte pentru a oferi intimitate și pentru a feri de lumină. Am adăugat și perdeluța albă, pentru eleganță. Pentru cordoane, am continuat povestea începută la draperii, realizându-le din același material. Sperăm ca această cameră să găzduiască cele mai mărețe și inedite visuri!

Relaxare acasă, ca în natură 🌱

Când baia devine un loc în care relaxarea curge din toate direcțiile.


Ce ni s-a cerut: Am avut de completat un spațiu inedit, o baie aerisită, în care să ne asigurăm că răsfățul este ușor de pus la adăpost.


Ce am creat: Plecând de la vibe-ul și detaliile pe care le-am găsit deja aici, echipa Inedit Design a propus pentru ferestele surprinzător de mari pentru o baie, sisteme romane create de noi dintr-un material 100% natural, un in într-o culoare naturală, care să completeze estetic paleta de culori, dar care, la nevoie, să ofere intimitate momentelor de relaxare.

Sisteme romane si tapet pentru baie Inedit Design

Poftă bună (și inedită)!

La prima vedere, bucătăria e unul dintre spațiile cu scop utilitar, unde petrecem timp pentru a ne prepara hrana, dar, în realitate știm cu toții că ajungem să stăm, de multe ori alături de cei dragi, mult mai mult timp acolo. Așa că bucătăria ideală trebuie să fie practică, dar și caldă, plăcută și primitoare.

Ce ni s-a cerut: să „ne ocupăm” de ferestrele din această bucătărie frumoasă, încadrând-o în „peisajul” general al casei.

Ce am creat: Una dintre soluțiile moderne, elegante și practice în același timp, pentru ferestre, o reprezintă sistemele romane. La parterul acestei locuințe aveam deja draperii cu personalitate în living și cum bucătăria era aproape, am folosit din materialul draperiilor o parte pentru o bandă decorativă care să dea coerență și stil sistemelor de la fereastra bucătăriei. Pentru că intimitatea nu era o problemă la acest geam, am putut folosi un material prin care lumina să intre în voie și să dea căldura aceea primitoare pe care o căutăm când ne așezăm cu toții la masă.

Sisteme romane bucătărie Inedit Design

Indiferent cum a fost gândită casa dumneavoastră, putem găsi împreună ceva potrivit și inedit. Dați-ne un telefon la 0723005767 și faceți-vă o programare sau contactați-ne prin formularul de mai jos. Ne găsiți în showroom de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta în intervalul 9:00 – 14:00.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior