Casele Inedit Design (6)

Acest articol face parte dintr-o serie în care prezentăm felul în care lucrăm pentru a face casele frumoase ale celor cu care lucrăm în locuri și mai frumoase și inedite.

Ce-i inedit e inedit!

Echipa Inedit Design a creat pentru livingul și pentru zona scărilor din această casă perdele, draperii clasice și plisee. Pentru că a fost vorba despre o locuință unde erau deja montate rulouri exterioare, ne-am putut concentra exclusiv pe rolul estetic al textilelor pe care le-am ales.

Deși este doar un loc de trecere, casa scării s-a umplut de farmec după ce am montat perdeaua vaporoasă, care subliniază înălțimea spațiului și-l umple de eleganță, oprindu-te din drum pentru a-i admira delicatețea. Pentru zona de servire a mesei am ales un sistem roman, dintr-un material la fel de discret și, în oglindă, îl putem regăsi și de partea cealaltă a șemineului, încadrându-l și oferindu-i contextul perfect pentru a ieși în evidență. Draperiile decorative de culoarea cuprului vin în contrast cu canapeaua și completează cromatic peretele cu tapet, păstrând senzația de armonie și discreție pe care am întâlnit-o peste tot în casă.

Inedit se întoarce

Iată un loc pe care l-am amenajat recent alături de designerul Diana Negru.

Este vorba despre o casă în care noi am mai fost și acum aproape 10 ani, când am confecționat perdelele, și unde am revenit cu emoție acum pentru reamenajarea spațiului.

❤️ Stilul ales este unul modern, cu o cromatică neutră, evidențiată prin accente de culoare.

❤️ Zona de zi este la parter și se bucură de lumină naturală pe tot parcursul zilei, așa că am ales aici draperii decorative cu o densitate mare, practice și elegante, oferind suficientă umbrire atunci când e nevoie. Perdelele sunt albe, destul de transparente, dintr-un material fin și satinat ce reflectă lumina.

❤️ Pentru bucătărie și pentru zona scărilor am confecționat storuri albe, discrete și elegante, ușor transparente.

❤️ În dormitoare descoperim din nou perdelele albe, din microvoal, cu draperii blackout create în atelierul Inedit Design și montate cu grijă de colegii noștri.

Ne bucurăm să vedem cât de frumos evoluează casele clienților noștri de-a lungul timpului și sperăm să revenim aici și la următoarea schimbare de design.

Marea ne cheamă la ea 🌊

Facem acum o vizită virtuală într-un apartament de la malul mării 💙

Echipa Inedit Design Constanța a creat perdelele și draperiile pentru acest loc minunat, într-o trecere de la natură spre oraș.

Pentru livingul luminos care se bucură de o priveliște pe care oricine și-ar dori-o, plaja și Marea Neagră, am ales o perdea cu o textură ca spumă mării, învelită într-o draperie din catifea albastru-verzui. În living, la geamurile dinspre clădirea vecină, am montat o perdea mai texturată, la fel și în dormitor, unde albastrul lucios al apei care se regăsește pe pereți întâlnește un maro-pământiu al draperiei cu textură de piele.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior