Casele Inedit Design

Un spațiu intim și cald

Atunci când decorăm spațiul care îmbrățișează liniștea și intimitatea clienților noștri, alegerile pe care le facem depind de dorințele și personalitatea celor cu care lucrăm, de specificul locului, dar și de principii cu care lucrăm zi de zi.

Ce ni s-a cerut: să aducem într-un dormitor matrimonial o atmosferă încărcată de romantism și căldură.

Ce am creat: Perdeaua care mijlocește relația dintre interior și exterior e o opțiune evidentă. Am ales, de această dată, să montăm și deasupra patului o galerie metalică auriu antic, în ton cu cea de deasupra ferestrei. Am oferit astfel un plus de rafinament și stil dormitorului. Am optat pentru cristal la capetele galeriei, pentru a da o notă de eleganță în plus. Pentru această perdea am folosit un material vaporos, cu o textură fină, mătăsoasă și transparentă. Perdeaua montată în stil baldachin are o aparență cremoasă, amintind de spuma mării, un decor irezistibil pentru firile romantice. Desigur, am folosit același material și pentru perdeaua de la geam, deoarece coerența și unitatea stilistică sunt importante pentru echilibrul vizual și, în plus, am montat draperii cu motive florale ca într-o pictură impresionistă. Prin culori, texturi și materialele folosite, am oferit dormitorului o notă aparte de rafinament, completând atmosfera romantică dorită de tânăra familie.Dacă vă doriți să facem și din casa voastră una dintre casele Inedit Design, vă așteptăm în showroom!

Un apartament cu personalitate

În proiectele în care oamenii lasă pe mâna noastră spațiul în care își duc viața de zi cu zi pășim cu grijă și emoție. Știm că orice detaliu poate schimba atmosfera unei camere și bucuria celor care trăiesc în ea.


Ce ni s-a cerut: Am lucrat la conturarea personalității unui apartament amenajat după un concept de designer.

Ce am creat: Am vrut, în primul rând, să dăm un plus de energie spațiului, așa că am făcut asta printr-un contrast de texturi, realizat cu perdele de tip plasă. În continuare, pentru o notă inedită, dar și pentru a realiza un joc de nivel, am ales accesorii magnetice cu textură de piatră. Faldurile perdelelor sunt cusute cu pliuri în V, iar la prindere am optat pentru o șină simplă din aluminiu. În camera de zi, sunt momente în care vrei să lași lumina să îmbrățișeze spațiul și momente în care vrei să eviți o expunere prea mare la lumină. În lipsa draperiei, pentru momentele de intimitate, am montat pe ferestre sisteme tip pliseu cu material blackout.

Accesorii smart pentru o locuință smart

Elementele clasice care dau confortul unei case sunt cele cunoscute și transmise prin timp: îmbinări cromatice armonioase, o pată de personalitate în armonie cu sufletul locuitorilor, alegeri potrivite și evitarea stridențelor. În ziua de azi, confortul este dat și de elemente moderne prin care tehnologia schimbă felul în care interacționăm cu lucrurile din jurul nostru.

Ce ni s-a cerut: să aducem magia Inedit Design într-o casă modernă, accesorizată cu gadgeturi smart de ultimă oră

Ce am creat: Am lucrat după un proiect de designer. Modernitatea elementelor și a stilului, printr-o unitate cromatică, este completată de calitatea materialelor și texturilor folosite. Eleganța contemporană se transmite și prin simplitate și prin atingerea materialelor alese. În plus, atât draperiile cât și perdelele sunt accesorizate astfel încât să poată fi integrate în sistemele de smart home folosite de cei care trăiesc aici. Elegant, confortabil și simplu cât ai spune Siri. Sau Alexa. Sau Inedit.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior