Cum alegem mobilierul de vară pentru grădină și piscină

Atunci când spunem „mobilier”, gândul ne duce la interioare atent gândite, măsurate și asortate, dar atunci când sezonul cald vine peste noi, nu e loc mai bun să ne mutăm măcar o parte din zi decât în aer liber. Mobilierul de exterior, fie că vorbim despre șezlonguri, bean bags, fotolii cu tabureți, perdele vă pot face timpul petrecut afară nu doar mai plăcut, dar și mai confortabil.

Mobilier de gradina Iasi

Pentru tine și ai tăi

Statul pe iarbă este plăcut și ajută la conectarea cu mediul înconjurător, dar pentru escapade mai îndelungate sau pentru mutat „biroul” în grădină, e bine să luați în calcul perne pufoase sau bean bags în care să vă puteți tolăni cu laptopul sau cu un cocktail în brațe. Sau cu amândouă, de ce nu?

Mobilier pentru grădină și piscină
Fotoliu din material impermeabil

Pernele, perdelele de exterior sau copertinele trebuie să fie confecționate din țesături care să reziste. Eventual, pentru a preveni incidente de la contactul cu roua, ploaia, sau apa din piscină, materialele impermeabile sunt o opțiune excelentă pentru vară. Țesăturile de calitate sunt concepute pentru a respinge apa, în loc să o absoarbă. De asemenea, la temperaturi înalte, razele soarelui pot estompa rapid culorile țesăturilor, așa că rezistența materialelor textile la soare și rupturi e, de asemenea, importantă.

Pentru publicul tău


Dacă organizați evenimente sau activități recreative în aer liber (piscine, terase, zone de agrement, festivaluri etc.), elementele de mobilier exterior sunt un plus de culoare și relaxare pentru toate felurile de public – de la cei mari la (mai ales) cei mici. Vara, scaunele pot fi lăsate la birou. Fotoliile și pernele pentru relaxare sunt exact ce trebuie pentru distracție și confort sub cerul liber.


La Inedit Design le avem pe toate, într-o mulțime de nuanțe și modele care abia așteaptă să vă coloreze zilele cu soare. Dați-ne un telefon la 0723005767 și faceți-vă o programare pentru a le vedea și lua acasă. Sau afară din casă.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior