Cum alegem perdelele, draperiile și tapetul pentru camerele copiilor?

În luna iunie 2023, Inedit Design Iași și Inedit Design Constanța vă oferă o reducere de 20 % la amenajările complete cu textile ale camerelor de copii: perdele, draperii, sisteme de prindere, tapet, pernuțe, cuverturi și alte accesorii.


Pentru programările proiectelor și alte informații ne puteți contacta: 
🧸Iași: 0723 005 767

🧸Constanța: 0748 904 153

Tapet cu animale pentru camera copiilor

Decorarea unei camere pentru copii este o experiență frumoasă și inedită, dar și o provocare. Știm cu toții cât de greu de impresionat sunt uneori cei mici. De asemenea, copiii evoluează mult în perioade scurte de timp, ceea ce implică o constantă schimbare a preferințelor: de la perdeluțe cu prințese la unele cu mașinuțe, de la materiale roz la culori neutre, de la tapetul cu personaje de poveste la imagini cu supereroi. Așa că știm că amenajarea camerelor pentru cei mici poate fi o misiune grea. De aceea, în luna Iunie, echipa Inedit Design este pregătită cu răbdare, cu zeci de modele de perdele și draperii cu prințese, cu flori, cu mașinuțe, cu animăluțe, tapet colorat și un discount de 20% pentru proiectele începute în această lună. 

Perdele, draperii și baldachin Inedit Design 
Perdele cu flori Inedit Design

Cele mai potrivite și iubite materiale textile pentru camerele de copii

Alegerea materialelor textile potrivite este punctul de plecare în orice proiect, pentru orice cameră, dar mai ales în camera copilului. Materialul perdelelor și draperiilor trebuie să fie ușor de întreținut, rezistent și sigur pentru sănătatea copiilor.

Țesăturile naturale din bumbac, in, vâscoză și lână sunt cele mai populare, pentru că sunt ușor de întreținut, rezistente și oferă o textură plăcută la atingere.

Pentru draperii, puteți alege și un material mai gros care să blocheze lumina eficient, mai ales pentru copiii mai mici, care au nevoie de întuneric pentru a adormi. Încercați gama de draperii blackout și dimout de la Inedit Design

Perdele și draperii inedite pentru copii

Când vine vorba de designul perdelelor și draperiilor, posibilitățile sunt infinite. Poate fi tentant să optăm pentru designuri cu personajele preferate ale copiilor, dar țineți cont că gusturile lor se pot schimba rapid. Recomandarea noastră este să alegeți un design care să fie atemporal și care să îi poată însoți în evoluția lor măcar câțiva ani. 

Modelele cu animale, stele, cele cu lună și soare, sau printurile abstracte sunt întotdeauna în vogă. Pentru cei mai mari, modelele cu forme geometrice pot adăuga un strop de eleganță, iar materialele cu printuri florale luminează și dau viață oricărei încăperi.

Un alt aspect important de luat în considerare în amenajarea cu textile a camerelor este culoarea. Culorile pastelate sunt de obicei preferate pentru camerele copiilor, dar nu trebuie să vă limitați la acestea.

De ce să alegi tapet pentru camera copilului?

Alegerea folosirii tapetului pentru camera copiilor este o decizie care poate transforma complet aspectul camerei. Tapetul este un element decorativ puternic care poate adăuga textură, culoare și caracter unei camere

Unul dintre cele mai mari avantaje ale tapetului este diversitatea modelelor în care e disponibil, în culori și texturi pe toate gusturile. Poate fi o alegere excelentă pentru a adăuga un element jucăuș în camera copiilor, fie că optați pentru modele cu animale, personaje din desene animate, elemente din natură sau modele geometrice.

De asemenea, tapetul este ușor de schimbat, ceea ce permite actualizarea designului camerei pe măsură ce copilul crește și gusturile lui se schimbă. Sau dacă aveți un mic artist care s-a apucat de pictat pe pereți. 

În plus, tapetul poate adăuga un strat suplimentar de izolare, care poate ajuta la reglarea temperaturii camerei și la atenuarea zgomotului.

Alegerea perdelelor, draperiilor și a tapetului pentru camerele copiilor este o decizie importantă. Acestea trebuie să fie nu doar frumoase, dar și funcționale și sigure pentru cei mici. Cu toate acestea, cu atât de multe opțiuni disponibile, cu siguranță veți găsi ceva care să se potrivească perfect nevoilor și gusturilor voastre și ale celor mici. 


Vă așteptăm în showroomurile Inedit Design din Iași și Constanța! 

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior