Cum lucrăm – De ce Inedit Design

Fiecare proiect de desing interior, în Iași sau în zona Moldovei, ne permite să ne punem amprenta asupra locurilor în care își vor petrece o parte din viață clienții noștri. Fiecare alegere pe care o facem pleacă de la o experiență de cunoaștere a celor cu care colaborăm, de înțelegere a vieții lor și a nevoii de culoare și lumină. Făcându-le viața și casa mai frumoase, devenim parte din viața lor, iar din această bucurie ne luăm energia și motivația de a îndrăzni și mai mult și de a deveni și mai buni în domeniul nostru.

Cu cine lucrăm

Oricine desfășoară un proiect de „îmbrăcare” a unui spațiu interior este un potențial colaborator. În oferta noastră se găsesc soluții diverse și numeroase, sub formă de perdele, draperii, cuverturi, fețe de pernă, fețe de masă, tapet, sisteme de prindere și numeroase accesorii pentru amenajarea casei. Dar cel mai mare atu în colaborarea cu clienții noștri îl reprezintă implicarea specialiștilor de design interior care pot evalua fiecare proiect în mod individual, îi pot surprinde personalitatea și o pot pune în valoare oferind soluții personalizate, propuneri concrete și potrivite de produse, materiale, texturi și culori.

Fiecare proiect nou e abordat individual. Nu ne plac soluțiile „pre-fabricate”, standardizate și copiate la indigo. Fiecare dintre colaboratorii noștri primește o evaluare personalizată și soluțiile potrivite proiectului lor prin decorațiuni interioare pentru case, spații de lucru, industria horeca etc.

Unii ajung la noi pentru că ne-au văzut pe internet, pe alții șansa îi face să ne treacă pragul, dar cei mai mulți devin clienți Inedit Design la recomandarea altor parteneri cu care am avut colaborări bune. Fiecare recomandare e o confirmare a faptului că ne îndeplinim misiunea cu brio.

Începem cu începutul

Un proverb românesc spune „de zece ori măsoară și o dată taie”. Sau poți apela la specialiști care măsoară, de regulă, o dată, dar corect. Cum e logic, începem evaluând felul în care arată inițial casa. Luăm totul în considerare: amplasarea, suprafața, lumina, mobila existentă, dorințele clientului, după care măsurăm cu grijă pentru a vedea mai apoi ce se potrivește cel mai bine spațiului cu care lucrăm. Odată familiarizați cu spațiul, ajungem la partea noastră preferată – cea în care stăm de vorbă, vă cunoaștem și înțelegem care sunt așteptările pe care le aveți de la proiectul pe care îl desfășurăm împreună. Întâlnirile au loc atât la showroom-ul nostru din Iași, strada Canta nr.70, dar și la voi acasă

Facem alegeri inspirate împreună

În următoarea etapă, ne uităm pe sute de variante de perdele și draperii. Pentru fiecare luăm în calcul textura, asortarea cromatică, materialul și alegem câteva mostre pe care le putem evalua împreună. Știm, uneori, cu cât ai mai multe opțiuni la dispoziție, alegerea devine mai dificilă, așa că mereu încercăm să venim cu doar câteva opțiuni, pe care le găsim potrivite, astfel încât să fim în asentimentul celor cu care lucrăm atunci când alegem variantele câștigătoare. Materialele cu care lucrăm sunt foarte variate – de la unele accesibile până la opțiuni super-premium. Stilistic, gamele la care ne uităm variază de la exotic, extravagant, până la clasic, simplu și elegant.

Lucrarea prinde viață

Odată ce convenim asupra variantelor dorite, ajungem la o comandă finală și trecem la treabă. Materialele sunt comandate, lucrate personalizat în atelierul Inedit Design din Iași și trimise apoi la montaj, așteptând și ele emoționate momentul întâlnirii cu clientul care se va bucura de noul suflu din viața sa.

În fiecare etapă, de la momentul în care facem cunoștință cu proiectul până la consultanță și lucrul efectiv din atelierul nostru din Iași, colaborăm îndeaproape cu cei care au ales să lucreze cu noi. De aceea nu există două proiecte identice, pentru că fiecare dintre ele trebuie să vorbească pe limba și pe sufletul celor care caută și găsesc, prin noi, drumul cel mai sigur și plăcut spre un design inedit.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!