Cum să alegi textile cu personalitate pentru proiecte inedite de design interior în Constanța și Iași

INEDIT DESIGN este o companie cu peste 15 ani de experiență în design interior și în decorarea cu textile a spațiilor. Pentru inspirație, puteți vizita showroom-urile noastre din Constanța și Iași, unde veți descoperi o gamă variată de materiale pentru perdele, draperii, tapet, sisteme de prindere și articole decorative create în atelierele proprii.

Credem că lumea textilelor de calitate este locul unde fiecare dintre noi se poate juca, fie că este vorba de explorarea posibilităților pe care materialele ni le pun la îndemână, de paleta de culori și printuri dintre care trebuie să alegem, fie de căutarea simplității în stiluri minimaliste de design. În funcție de complexitatea jocului ales, materialele textile îmbracă spațiile pe care le decorăm, adăugând personalitate camerelor și devenind expresii ale stilului celor care locuiesc aici. 

Perdele și draperii cum nu s-au mai văzut

Cum fiecare persoană este unică, personalitatea și stilul fiecărei case tind și ele spre unicitate. Textilele deosebite sunt, pentru noi, punctul de plecare pentru a crea proiecte de design interior inedite și originale.

Fiți curajoși, creativi și nu uitați să vă jucați unde locuiți, unde trăiți, unde lucrați! Alegeți materiale îndrăznețe, draperii statement, culori puternice, texturi bogate! Echipa Inedit Design e mereu pregătită pentru provocări și te poate ghida în alegerile pe care le faci.

De ce ai nevoie de textile-statement în casa ta?

Ele permit exprimarea creativității, adăugând originalitate și autenticitate în fiecare încăpere. Fie că alegeți un tapet îndrăzneț, pături și pernuțe decorative colorate sau draperii elegante, aceste textile vor da viață și caracter spațiului vostru, transformându-l într-o operă de artă vizuală.

Colecții de materiale în exclusivitate pentru perdele

În portofoliul Inedit Design veți descoperi furnizori cu care lucrăm în exclusivitate și branduri consacrate printre specialiștii care lucrează în design interior.

Clarke & Clarke – printuri exotice, catifea extravagantă, tapet colorat

Materiale Clarke & Clarke pentru draperii, tapet textil și tapițerie

Țesăturile Clarke & Clarke, cu un design inconfundabil, sunt printre cele mai căutate colecții de textile din lume. La Inedit Design Constanța și Inedit Design Iași le găsiți într-o varietate de printuri, în texturi naturale ușoare sau catifea.


Colecția Wilderie de la Clarke & Clarke este una dintre preferatele designerilor de interior Inedit Design, alegând-o oricând avem nevoie de un accent într-un proiect mai deosebit. O recomandăm pentru pernuțe decorative, pentru canapele luxuriante, fotolii de catifea, draperii extravagante. Și pentru că joaca în design interior nu are și nu trebuie să aibă limite, încurajăm explorarea oricărei idei și oferim consultanță specializată pentru proiecte de design interior altfel. Materialele de la Clarke & Clarke scot în evidență, cu eleganță și curaj, latura noastră sălbatică, creând o opulență de bun gust.

Tablouri textile și tapet din catifea

Tapet Clarke & Clarke

În designul interior modern, descoperim o abordare eclectică a textilelor, îmbinând influențe din diverse culturi și perioade din istoria artei. Maximalismul și preferința pentru un strop de opulență și exces în design interior pot fi abordate și prin textilele alese, iar materialele Inedit Design îmbracă frumos și acest stil.

Dekoma – 20 de ani de experiență în industria textilă. Calitatea pentru toate stilurile.

Dekoma este un cunoscut nume în lumea textilelor, un partener cu care noi, la Inedit Design, colaborăm în exclusivitate în zona Constanței și Iași. Alegem de la Dekoma pentru clienții noștri cele mai noi colecții, căutând calitate și creativitate.

Indiferent de spațiul pe care îl amenajezi – fie că este vorba de living, dormitor, bucătărie sau chiar spații comerciale – colecțiile de textile Dekoma oferă opțiuni pentru fiecare proiect de design interior. De la draperii pentru un dormitor relaxant, la tapițerii ce adaugă un strop de lux într-un living, sau perne decorative care completează cu rafinament decorul, Dekoma acoperă toate nevoile tale.

Clarke & Clarke și Dekoma sunt doar doi dintre partenerii și furnizorii Inedit Design. În showroom-urile noastre din Iași și Constanța, puteți descoperi sute de colecții de textile.

Ridex – despre textile de interior care oferă experiențe unice

Ridex este un furnizor de materiale din Polonia, alături de care aducem în showroom textile din întreaga lume, ghidați de cele mai noi trenduri în design interior și de respectul pentru piese clasice deja în decorarea cu textile.

Alegerea materialelor pentru casele noastre e o provocare grea. Specialiștii Inedit Design oferă consultanță gratuită pentru orice proiect rezidențial, dar și consultanță pentru decorarea cu textile a restaurantelor, hotelurilor, a clădirilor de birouri, pentru terase, grădini și orice spațiu vă doriți să-l amenajați. De asemenea, în atelierele Inedit Design, creăm perdele și draperii la comandă, personalizate în funcție de nevoile tale și a spațiului pe care-l decorăm. Materialele din portofoliul Inedit Design pot fi folosite pentru draperii, perdele, tapițerii, tapet, pernuțe decorative și alte accesorii, rulouri și sisteme romane, cuverturi și lenjerii de pat deosebite și tablouri textile.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior