Inedit Design Experience – evenimentul toamnei la Iași în design interior, perdele și draperii

Joi, 21 octombrie 2022, în showroomul Inedit Design din Iași, ne-am invitat colaboratorii și prietenii să ne treacă pragul și să descoperim împreună ce noutăți pregătim. În ultimii ani, am transformat întâlnirile de toamnă Inedit Design într-o tradiție a bucuriei de toate culorile.

Noua vitrină Inedit Design

Inedit Design Experience a fost, în primul rând, o seară în care ne-am putut reîntâlni cu toți cei dragi nouă, cu aceeași pasiune comună: designul interior. Am explorat împreună colecțiile noi, am tras cu ochiul după toate draperiile, ne-am făcut planuri de viitor și am dezvăluit noua vitrină.

După eveniment, dintre cei care ne-au fost alături, am tras la sorți 10 persoane care au primit câte un fotoliu creat de Inedit Design (Miruna Gontariu, Silvia Pintilie Moscaliuc, Simona Popovici, George Subotnicu, Manuela Dascălu, Ana-Maria Săvescu, Ștefan Bugalete, Iulia Șopron, Miruna Botezatu, Bebi Vîjâian), iar Somfy, partenerul evenimentului nostru, a oferit un sistem Tahoma unuia dintre arhitecții prezenți (Adrian Popescu).  

Concepută pentru a fi o carte de vizită inedită în calea oricui trece prin zonă și continuând poveștile spuse și expuse și anterior în geamurile din strada Canta 60, vitrina Inedit Design realizată în acest sezon surprinde o abordare suprarealistă. Este un loc unde magia se compune prin îmbinarea elementelor extrem de dramatice, psihedelice și intense din punct de vedere vizual , cromatic și structural. Am căutat să ne asigurăm că fiecare detaliu este obsedant de perfect și lasă spectatorul în uimire. 

În aceeași notă inedită a decurs și evenimentul nostru de toamnă, cu atenție la detalii, cu muzică live, cu cele mai inedite cocktailuri și cele mai dulci gustări și prietenii. Și așa vă așteptăm pe toți în showroom, de luni până vineri (9:00-18:00) și sâmbăta (9:00-14:00), cu lucruri inedite și soluții pentru casă și birou. 

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior