Jaluzele orizontale din lemn: o abordare modernă a lemnului

Pentru ferestrele casei tale, jaluzele din lemn și lemnul în primul rând au fost și vor fi o alegere care, ca orice material natural, este la modă oricând, indiferent de tendințele în design interior dintr-o anumită perioadă, indiferent de sezon și de stilul de amenajare pentru care optezi.

Jaluzele orizontale KOTT din lemn

Jaluzele orizontale din lemn: stilul retro invitat în prezent

Jaluzele orizontale sunt un model de storuri venețiene, un element clasic și atemporal pentru decorarea geamurilor locuinței sau a clădirilor pentru birouri. De-a lungul timpului, acestea au fost  o alegere populară și accesibilă, datorită ușurinței cu care poți controla lumina care intră în casă și posibilității de a te bucura de toată intimitatea de care ai nevoie. Jaluzelele orizontale au evoluat, odată cu perfecționarea sistemelor de prindere și manevrare, trecând astfel de la materiale precum aluminiu, PVC și plastic, foarte populare în trecut și în apartamentele românilor, la materiale mai prietenoase cu mediul și cu interiorul, precum lemnul și materialele textile.

Alege culoarea și dimensiunea jaluzelelor pentru proiectul tău

Jaluzele orizontale din lemn sunt disponibile într-o gamă largă de culori și pot fi confecționate la comandă exact pentru dimensiunea geamurilor pe care vrei să le decorezi. În plus, poți alege inclusiv dimensiunile lamelelor de lemn, de la 25 mm până la 50 mm.

Ce aduce lemnul într-un proiect de design interior

Lemnul poate fi integrat cu ușurință în orice încăpere, indiferent de stil, jaluzelele din lemn potrivindu-se la fel de bine și într-un decor rustic, tradițional, dar și în unul modern, minimalist. Din experiența echipei Inedit Design, jaluzelele orizontale sunt în egală măsură preferate pentru proiecte rezidențiale, unde materialul natural din care sunt făcute aduce un plus de căldură și eleganță, dar și în birouri, locuri unde mențin o atmosferă de lucru fără a da spațiului răceala și lipsa de personalitate de care suferă unele clădiri de birouri cu pereți de sticlă.

Lemnul este o alegere prietenoasă cu natura, responsabilă, perfectă pentru cei interesați de eco-design și de proiecte care să dureze în timp. 

Jaluzele orizontale din lemn în clădire de birouri

De ce să alegi jaluzele orizontale Inedit Design

Dacă încă te întrebi dacă jaluzelele orizontale din lemn sunt decizia potrivită pentru proiectul tău, te invităm în showroomurile Inedit Design din Constanța și Iași, unde vom naviga împreună printre opțiunile de umbrire pe care le putem oferi casei tale. Dar când vine vorba de jaluzele, pe noi ne conving mereu dungile de lumină aduse de sistemul de lamele, un vis pentru oricine e atras de un decor fotogenic, desprins parcă din filme.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior