Lucrezi de acasă? Creează-ți o atmosferă plăcută și potrivită!

În ultimii doi ani, mulți dintre noi au trebuit să își transforme temporar o parte din casă în birou, iar tendința de lucru de acasă pare că va rămâne,  în continuare, de actualitate. În cazul în care nu aveți acasă o cameră dedicată exclusiv lucrului la birou, soluția e să adaptăm spațiul pe care îl avem pentru work from home. Sunt câteva lucruri pe care le putem face ușor:

Profitați cât mai mult de lumina naturală

Dacă ți-ai mutat „biroul” în dormitor, e destul de dificil să faci lumină acolo unde ai nevoie și de intimitate și de întuneric pentru odihnă. Soluțiile – știți deja – le găsiți la noi, fie că vorbim despre draperiiperdele transparente sau sisteme romane, toate inedite.

În primul rând, asigurați-vă că nu aveți mobilier care să blocheze lumina în dreptul ferestrelor. Apoi, găsiți la noi o gamă impresionantă de perdele fine, prin care lumina pătrunde fără probleme, dar privirile curioase nu. Iar pentru control, când e timpul pentru o pauză, trageți draperiile ca să vă puteți trage sufletul în liniște.

Faceți „atmosferă”

O cameră multi-funcțională, cum ar fi un dormitor transformat într-un birou temporar trebuie să asigure atmosfera potrivită pentru toate ocaziile, așa că ideale sunt culorile și modelele naturale, care să asigure și o ambianță plăcută și confort vizual pentru activitățile în care aveți nevoie de concentrare. În colecția noastră „Natura” găsiți și texturi și modele inspirate din echilibrul și frumusețea naturii.

Mobilați inteligent camera

Ca să puteți lucra în bune condiții de acasă, va trebui să profitați cât mai bine și mai inteligent de spațiul pe care îl aveți la dispoziție. Dacă nu v-ați stabilit biroul în dormitorul principal ci, de exemplu, într-o cameră de oaspeți, luați în calcul faptul că o canapea extensibilă confortabilă e preferabilă unui pat masiv. O puteți folosi pentru relaxare sau pentru a lucra, iar când aveți musafiri o puteți extinde, iar camera redevine dormitor. Puteți, de asemenea, renunța la noptieră, amplasând un birou lângă pat – o soluție practică și convenabilă.

Camera de zi sau birou de zi?

Dacă, în schimb, locul în care ați decis să vă deschideți laptopul pentru a lucra este camera de zi, atunci vă recomandăm să instalați la ferestre sisteme romane. Sunt moderne, arată bine și oferă flexibilitatea de care veți avea nevoie în controlul atmosferei în care vă desfășurați activitatea. În plus, avem destule variante încât să găsim exact modelul care să se potrivească felului în care vă arată acum camera de zi.

Problemele neașteptate, cum ar fi necesitatea de a lucra de acasă, au nevoie de soluții inedite. Scrieți-ne și vom găsi împreună soluția nu doar practică, ci și atrăgătoare pentru atunci când aveți nevoie să vă transformați o bucățică din casă în birou, fără a pierde sentimentul de „acasă”.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior