Nu doar pentru ferestre. Reinventează-ți spațiul folosind perdele și draperii

Știe toată lumea cât de utile sunt perdelele și draperiile ca elemente de design interior pentru zona ferestrelor. Ele pot schimba „fața” unei case și pot transforma radical un loc posomorât în unul inedit. Dar pe lângă utilizarea lor clasică, perdelele și draperiile sunt elemente care pot ajuta la compartimentarea spațiului, dând viață nouă unei porțiuni nefolosite sau inventând o utilitate nouă pentru un spațiu gândit diferit. 

„Împarte” o cameră în două

Împarte o cameră în două folosind draperii și perdele

Acolo unde ai un spațiu mai generos pe care vrei să îl folosești în mai multe scopuri distincte (de exemplu o încăpere mare, în care să ai o zonă pentru odihnă), o draperie poate asigura intimitatea, cadrul plăcut și armonios și liniștea necesare.

Un dressing intim și plăcut

Poate casa în care locuiești nu are prevăzut un dressing într-o încăpere separată, dar ți-ai dorit mereu unul. Poți „ascunde” spațiul de depozitare în spatele unor „pereți” din perdele sau draperii. Cu montajul vă ajutăm noi, iar modelele cele mai potrivite le alegem împreună.

Spațiile de depozitare fac „gălăgie” vizuală. Cu o draperie frumoasă faci liniște.

Dacă ai o zonă, în colțul uneia dintre camere, în care vrând-nevrând s-au adunat lucruri cărora e greu să le găsești un loc anume, cutii cu amintiri din vacanță plus aranjamente primite cadou plus o droaie de reviste sau jucării ale copiilor, le poți separa de restul încăperii cu o draperie care să facă decorul mai puțin obositor. Lucrurile depozitate sunt bune când ai nevoie de ele, nu e cazul să te lovești cu privirea de aglomerația aceea de dimineață până seara.

De ce să cumperi o ușă banală când îți putem croi una inedită?

În zonele de acces dintre două camere, o draperie sau o perdea vaporoasă pot îndeplini cu succes scopul unei uși despărțitoare. E mult mai convenabil și adesea, locul va avea un aer mai pitoresc și mai elegant. Întrebați-ne ce s-ar potrivi și venim cu variante. 

Un colțișor pentru pasiunea ta

Colțișorul pentru hobby-ul tău

Pentru fiecare idee bună, putem găsi împereună o soluție inedită. Ne găsești în showroom-ul nostru din Iași, din Str. Canta nr. 60, să vezi cu ochii tăi cum se poate schimba la „față” casa ta.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior