Pentru evenimente inedite: Inedit Design

Pentru cele mai speciale evenimente din viețile noastre, fie că vorbim de aniversări, nunți, botezuri, evenimente corporate, sau pur și simplu petreceri la care vrei să îi ai alături pe cei apropiați, cel mai important element este atmosfera. Invitații se simt în largul lor atunci când reușești să îi aduci într-un cadru relaxat, unic și memorabil. Pentru aceasta, e important ca detaliile din design să transforme chiar și o sală obișnuită pentru evenimente într-un cadru festiv de basm.Decorațiunile pentru săli de evenimente sunt elementul discret, dar omniprezent al evenimentului, tonul care face muzica. Opțiunile sunt atât de multe și diverse, încât e important să alegeți acele elemente decorative care să fie nu doar elegante și îmbinate cu gust, dar să răspundă și exigențelor unui public divers.

Desigur, produsele pentru care ne cunoașteți cel mai bine au un rol central în amenajarea acestor spații. În oferta noastră, găsiți numeroase variante de perdele și draperii pentru săli de evenimente. Distanța de la bun gust la banal este una fragilă și trebuie navigată atent, dar specialiștii noștri în design interior au cunoștințe și inspirație pentru a găsi exact îmbinarea potrivită de culori, texturi și modele pentru a da sălii un aer select, dar în același timp cald și intim.

Țesăturile deosebite – ca elemente de fundal, folosite ca fețe de masă sau decorațiuni – pot, de asemenea, să ofere un plus de clasă și rafinament care vor da în final nota întregului eveniment. Stilul select al decorării pereților și geamurilor este completat de elementele pentru masă – un alt punct important pe harta petrecerilor de succes. Tot la noi găsiți fețe de masă și naproane, șervețele textile, dar și decorațiuni din flori textile și pene.

Decorațiuni cu flori pentru evenimente
Fețe de masă, șervețele textile și naproane
Perdele și draperii pentru săli de evenimente


Alegerile inedite sunt, de regulă, cele mai potrivite. Iar la Inedit Design găsiți profesioniști cu ani de zile de experiență probată care vă ajută nu doar să alegeți, dar și să montați corect și să puneți cu adevărat în valoare spațiul pentru ca el să dea, mai departe, valoare evenimentelor pe care le organizați. De stil ne ocupăm noi. Adăugați doar bucuria și evenimentul e ca și făcut.

Dați-ne un telefon la 0723005767 și faceți-vă o programare sau contactați-ne prin formularul de mai jos. Ne găsiți în showroom de luni până vineri între orele 9:00 și 18:00, iar sâmbăta în intervalul 9:00 – 14:00.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior