Pregătiţi-vă casele pentru Inedit Design!

În luna martie 2023 se deschide în Constanța showroomul Inedit Design, pe Strada Alexandru Lăpușneanu nr.99, locul unde veți găsi colecții inedite de perdele și draperii, tapet, sisteme de prindere și articole decorative din materiale textile. Nu vor lipsi din Constanța extraordinarele poveşti spuse de vitrinele Inedit Design și consilierea specializată în decorarea cu materiale textile a spațiului. 

Echipa Inedit Design Constanța este pregătită să descopere preferințele în amenajări interioare și să exploreze stilul aparte și personalitatea caselor de la malul mării. 


Aducem, pe lângă experiența și cunoștințele noastre în design interior, un plus de inspirație, colecții în exclusivitate de la Clarke & Clarke, Dekoma, d’signo și surprize pe care abia așteptăm să le dezvăluim. 

Povestea Inedit Design începe cu 15 ani în urmă, în Iași. Am adunat de atunci o experiență bogată în decorarea cu textile a spațiilor, iar brandul Inedit Design esteacum recunoscut pentru colecțiile în exclusive de materiale și gama variată de perdele, draperii, tapet, sisteme de prindere și articole decorative create în atelierele proprii. Odată cu deschiderea noului showroom, Inedit Design își propune să aducă un suflu nou pe piața de design interior din zonă. 

Nu suntem doar un furnizor de materiale textile și accesorii decorative, ci adevărați parteneri în conturarea unui stil unic și original care să reflecte gusturile și preferințele fiecăruia dintre cei ce ne trec pragul. Oferta noastră pentru constănțeni constă, așadar, într-o soluție completă de design interior: produse de calitate superioară, dar și servicii personalizate de consultanță și montaj.

Fie că sunteți în căutarea unui decor modern, clasic, îndrăzneț sau discret, veți găsi la noi soluția cea mai potrivită pentru a transforma spațiul în care locuiți într-unul plin de farmec și personalitate. 

Suntem nerăbdători să ne cunoaștem!

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior