Seaside Story: Inedit Design Constanța

Vara aceasta, avem cea mai inedită recomandare de vizitat pentru cei care ajung pe litoral, dar mai ales pentru cei care sunt în căutare de perdele și draperii deosebite, consultanță specializată în decorarea cu textile a caselor, teraselor și locațiilor din Constanța. Inedit Design Constanța (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.99)  este cel mai nou showroom de design interior din Constanța. 

Când s-a deschis? 

Pe 23 martie 2023, designeri și arhitecți din Constanța au putut trece pragul showroom-ului nostru, în cadrul unei zile cu totul speciale. 

Am făcut cunoștință

Am legat prietenii

Am pus la cale proiecte împreună

Am descoperit împreună colecțiile exclusive din showroom

În parteneriat cu Somfy, am pregătit pentru cei care ne-au trecut pragul ateliere interactive și prezentări demonstrative pentru automatizarea locuinței, servicii disponibile acum și în orașul Constanța:

Cui ne adresăm? 

Tuturor. Fie că ești interesat de o pernuță decorativă care să atragă atenția și să completeze o încăpere deja amenajată, sau ai nevoie de sfaturile profesioniștilor noștri cu 15 ani de experiență pentru proiecte mai mari, draperii, perdele, soluții de umbrire pentru terasele unor restaurante, baruri sau hoteluri, suntem aici, în Constanța, pe Bulevardul Alexandru Lăpușneanu nr.99

Cum ne găsești? Vitrinele Inedit Design pot fi admirate acum și în Constanța. Cu siguranță îți va atrage atenția și nu va trece neobservată lumea de poveste pe care am creat-o și în care te așteptăm să pășești. 

Cum lucrăm?

Află mai multe despre serviciile, produsele și portofoliul Inedit Design

Contactează-ne! 

+4 0748904153

contact.constanta@ineditdesign.ro

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior