Servicii

Consultanță design interior

Așa cum nu există clienți standard, în Inedit Design nu există nici produse sau servicii standard. Ne concentrăm pe individualitate! Totul începe cu o conversație plăcută. Inspirați de ideile tale, creăm un concept care va ține cont de ambiantă, formă, culoare, lumină, material și proporții. Împreună cu noi vei decide elementele potrivite pentru spațiul tău. Vom aborda aspecte precum partea tehnică a sistemelor de prindere, armonizarea culorilor, texturilor, luminii și a spațiului, toate astea preluând nucleul personalității tale.

Măsurători

Etapa de măsurare este una importantă, care implică precizie pentru implementarea proiectului deoarece permite evaluarea contextului tehnic și decorativ. Pentru realizarea unor măsurători exacte, o echipă de profesioniști se va deplasa la locație.

Montaj sisteme
de prindere

Pentru ca ideile tale să prindă viată în cel mai profesionist mod, lucrăm cu mare precizie, etapizat. Echipa de montaj, ce constă în personal calificat, efectuează astfel partea tehnică a sistemelor de prindere, etapă premergătoare montajului final, perdele și draperii.

Confecții

Îți punem la dispoziție o echipă de profesioniști în croitorie cu peste 12 ani de experiență în domeniu. Metamorfozăm materialul din forma brută în forme indite și originale proprii de coasere, acordând atenție fiecărui detaliu. Ne putem juca cu diverse pliuri cusute, inele tip capsă sau wave. De la drapaje clasice, până la sisteme romane, vieneze, paneluri japoneze, punem suflet în procesul de creație și ne lăsăm ghidați de spiritul liber, apelând la cunostințe și experiențe acumulate din arta designului.