Case și frumoase și inteligente

Accesoriile smart îți pot face viața mai frumoasă

Cum ar fi ca, atunci când te trezești, casa ta să știe deja că trebuie să deschidă jaluzelele pentru a lăsa lumina zilei să pătrundă în camere? Sau, când mergi la culcare, dimpotrivă, să le tragă ca să ai parte de liniște și intimitate? Să poți, cu o comandă vocală, să anunți că urmează să te uiți la un film și automat draperiile să facă atmosfera dorită. 

Accesoriile inteligente, asociate perdelelor și draperiilor noastre elegante, alese cu gust și stil, pot să transforme o casă frumoasă într-una frumoasă și inteligentă. Folosind șine cu motoare automatizate, draperiile pot, silențios și fără să trebuiască să mai depui efort, să se așeze în poziția de care ai nevoie pentru ca în casă atmosfera să se potrivească activităților pe care le faci în acel moment. Dacă folosești deja un asistent inteligent (cum sunt Siri, Alexa sau Google), accesoriile pe care ți le putem pune la dispoziție se integrează în fluxurile tale personalizate.

Chiar și atunci când nu ești acasă, asistentul tău poate ca, dacă, de exemplu, temperatura din casă trece de 25 de grade, să tragă draperiile, iar atunci când te întorci să descoperi că în casă e răcoare fără să fie nevoie să deschizi aerul condiționat.

Dacă ai gândit deja casa pentru accesorii de tip smart home, trebuie doar să ne spui ce fel de sisteme folosești, iar noi vom găsi soluția potrivită pentru tine și casa ta. Dar și pentru casele care nu au fost gândite smart din construcție, avem soluții – șine cu motoare fără cabluri, pe bază de acumulatori, cărora nu trebuie să le duci grija – îi încarci o dată la jumătate de an și în rest te bucuri de confort. 

Totul este elegant, fiabil, fluid și, mai ales, simplu. Seara, perdelele sau draperiile se închid automat, iar luminile se aprind. Datorită tehnologiei de ultimă oră, e mai simplu ca oricând să protejezi intimitatea casei.

Poți controla perdelele cu o simplă apăsare pe telecomandă, din aplicația pentru smartphone sau folosind comenzi vocale.În plus, soluțiile pentru perdele și draperii pot fi integrate ușor cu alte sisteme smart home, astfel încât să îți creezi propriile fluxuri automate, repetitive, pentru intimitate, confort și protejare a casei și a celor dragi. 

La Inedit Design lucrăm cu furnizorii cei mai importanți de accesorii inteligente, astfel încât îți putem pune la dispoziție soluții ușor de integrat și folosit în combinație cu alte produse smart. Nu doar perdelele și draperiile pot fi acționate inteligent cu ajutorul șinelor Somfy.

Printre accesoriile pe care vi le propunem se numără și rulourile automatizate, cu ajutorul cărora puteți proteja mobilierul și obiectele din casă de lumina soarelui. Se deschid automat și permit pătrunderea luminii înăuntru, încălzind locuința și reducând consumul de energie. De asemenea, sistemele romane, elegante, fiabile și care se potrivesc în numeroase situații, pot fi automatizate pentru a completa inteligent un ansamblu de decizii inteligente privind casa ta. 

Accesoriile smart sunt unul dintre elementele care îți pot face viața mai ușoară. Dar nu sunt singurul. Dincolo de accesorii, ne place să lucrăm cu oameni smart și cu gust care se pricep să aleagă frumosul și să îl pună în valoare, dar și cu clienți smart care înțeleg importanța alegerilor profesioniste, informate și inedite 🙂.

Abonare Newsletter

Acum îți decorăm și fereastra în care deschizi emailul. Primești un strop de culoare, sfaturi utile și cele mai noi oferte direct pe email!

Articolul anterior